Saturday, November 30, 2013

SQL en databases nader verklaard

1. DATABASES, DBMSEN EN SQL         3 2. SQL (1)         9 3. DATABASE ONTWERP, HET RELATIONELE MODEL.         19 4. SQL (2)         23 5. SQL (3) INSERT, DELETE, UPDATE         29 6. VAN KLASSEDIAGRAM NAAR EEN RELATIONEEL REPRESENTATIEMODEL         32 7. HET RELATIONEEL IMPLEMENTATIEMODEL EN SQL (4)         38 8. IMPLEMENTEREN VAN EEN DATABASE IN SYBASE.         42 9. NORMALISEREN         43 10. CONSTRAINTS         47 11. DATABASEMANAGEMENTSYSTEMEN         49 1. Databases, DBMSen en SQL Hieronder volgt een korte inleiding op digital audiotapeabases en database managementsystemen. Deze is gehaald uit heated up volgende boek: Gert Jan Hofstede, Databases ontwerpen,bouwen en gebruiken. Academic Service 1997 paginas 5 tot en met 8, 10 en 114, 115 /* begin Hofstede */ Wat is een database? Een database is in algemene zin een verzameli ng gegevens blend bij elkaar horen. Men zou het up(p) up(p) telefoonnummerbestand train de inlichtingendienst een database kunnen noemen, of het World colossal Web, maar ook de kaartenbakken met boektitels in een rowlock niet geautomatiseerde bibliotheek. In dit boek wordt het woord in engere zin gebruikt. Een database is hier een verzameling gegevens (feiten) die elektronisch zijn opgeslagen en die als één geheel te benaderen en te beheren zijn. Het WWW valt dan af als database, omdat het niet beheerd kan worden. Overigens is het wel zo dat via het WWW ontelbare databases-in-engere-zin kunnen worden bereikt.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
De kaartenbak valt af omdat er geen elect! ronic computer aan te pas komt. De software-producten om databases mee te bouwen, zoals die in de winkel te koop zijn, heten databasepakketten. De furnish cutting edge een databasepakket is het databasemanagement-systeem, afgekort DBMS. Daarnaast bevat zon pakket nog allerlei hulpprogrammas die het leven van de gebruikers van het pakket veraangenamen. Een term die verwant is aan database is gegevensbestand, kortweg bestand. Een bestand is een verzameling gelijksoortige gegevens, bijvoorbeeld een verzameling gegevens over het genotype van stieren of een verzameling data over... If you want to get a full essay, set it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.